• Image 01

  CÉGES NYELVTANFOLYAMOK

  A LinguA School of English a vállalati nyelvoktatás specialistája immár több mint harminc éve. Angol és más nyelvek, ügyfeleinkre szabott tematika. Üzleti és szaknyelvi képzések, tréning és coaching.

  Érdekel, tovább olvasom

   
 • Image 02

  VIP EGYÉNI TANFOLYAMOK

  Személyre szabott képzések a legjobb oktatókkal, már 3.500,- Ft-tól tanóránként, angolul és más nyelveken egyaránt.

  Érdekel, tovább olvasom

 • Image 03

  KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÁSHOZ

  Szeretnél külföldön dolgozni, és csak a nyelv az akadály? Tanfolyamaink segítenek felkészíteni a kinti boldoguláshoz szükséges mindennapi és munkahelyi szituációkra, állásinterjúkra.

  Érdekel, tovább olvasom

 • Image 04

  ONLINE ANGOL

  Saját időbeosztásoddal, bárhonnan tanulhatsz angolul tanáraink teljeskörű ellenőrzése mellett. Speciális távoktató szoftver. Interaktív, kommunikatív feladatok. Online beszédkészség-fejlesztő órák.

  Érdekel, tovább olvasom

 • Image 05

  BLENDED LEARNING

  Az online és a klasszikus nyelvórák keveréke. Vállalati oktatás szempontjából különösen hatékony, szaknyelvvel is bővíthető.
  Választható nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, magyar mint idegen nyelv
   

  Érdekel, tovább olvasom

 • Image 06

  A-Z ANGOL KIEJTÉS ONLINE

  A régi, népszerű "Angolra hangolva" átdolgozott kiadása, az A-Z Angol Kiejtés című könyv és teljes 8 órás hanganyaga, a régi CD-ROM helyett mostantól online felületen!

  Érdekel, tovább olvasom

Online Tanár - Kérdezz te is!

Clarissa
As one, we moved into position, Emma Princess included, with our arms straight, palms flat on the ground and our legs bent behind us so that our arses touched the ground and our feet were flat. F...
2017. november 17. péntek

Topszótár - az ingyenes netes szótár

Új netes szolgáltatás szállt versenybe az angolul tanuló internetezőkért. A Topszótár lefordított viccekkel, slágerekkel és szófajonként listázott találati listáva segíti a felhasználókat.

Az egyszerű, letisztult felületű Topszótár több egyszerű trükkel próbál meg segíteni a nyelvtanulóknak. Az oldal keresője felismeri a rendhagyóan ragozott igéket, sőt figyelmezteti is a felhasználót, ha egy szó kivételnek számít valamelyik szabály alól. A Topszótár fontosság alapján és jelentéscsoportok szerint listázza a szavakat. Először mindig a leggyakrabban használt jelentést kínálja fel, amire a nyelvtanulónak valószínűleg szüksége van.

Az egyes szavak használatának megtanulásához pedig gyakran használt szókapcsolatokat is listáz az oldal. A write (írni) igéről nem csak azt tudja meg a felhasználó első pillantásra, hogy rendhagyó a ragozása, gyakran használt szó, hanem rögtön tallózhat a különböző jelentésű szókapcsolatok között is.

Az alapok mellett ugyanis beépítettek olyan, a mindennapjainkat az angol nyelvvel összekötő funkciókat is, mint viccek és slágerek szövegeinek fordítása, vagy a mindenki által ismert akasztófajáték, amelyek révén könnyedebbé válhat az egyébként unalmas szótárazás. A készítők távlati tervei között szerepelnek még a gyorstalpalók és a tematikus szószedetek létrehozása is, amelyek szintén a nyelvtanulókat segítenék.

A Topszótár komoly versenytársakkal rendelkezik. Az [origo] által üzemeltetett Sztaki szótár a magyar internetezők egyik kedvenc oldala, az Akadémiai Kiadó nyomtatott szótárai után a neten is indított előfizetős szótárszolgáltatást az elmúlt években, és a helyesírás ellenőrzőjéről ismert MorphoLogic által üzemeltetett Webfordítást is gyakorta használják a netezők.

Feliratkozás hírlevélre

Regisztrálj hírlevelünkre és első kézből kapsz tőlünk információt nyelvtanulási lehetőségekről, induló tanfolyamainkról.

Linkajánló


Idegen nyelvű könyvek széles választéka

 

Built with HTML5 and CSS3
- Copyright © 2014 angol.hu

United Kingdom gambling site click here